Koerier België

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koerier BelgiëKoerier België nodig? Koeriersdienst Overijssel is de betrouwbare partner voor koeriersdiensten en/of spoedtransporten voor iedere bestemming in België. Wij hebben de beschikking over professionele en geschoolde medewerkers, alsmede over een uitgekiend netwerk van koeriers en spoedtransporteurs. Onze medewerkers zijn bekend met de wet- en regelgeving met betrekking tot vervoer en transport in België.
Wij organiseren uw spoedtransport met de grootste zorg en nauwkeurigheid.

 

Belgische spoedtransportmarkt specialisten

Koeriersdienst Overijssel beschikt over de juiste kennis en kunde als het gaat om spoedtransport van en naar België. Onze werknemers worden namelijk continu bijgeschoold over de actuele wet- en regelgeving op het gebied van vervoer en transport in België. Tevens hebben wij de beschikking over een hoogwaardig netwerk van koeriers en spoedtransporteurs uit België. Met grote regelmaat organiseren wij spoedtransport naar grote steden als Brussel, Antwerpen, Luik en Brugge, maar ook naar elke andere bestemming in België transporteren wij graag uw spoedvracht.

 

Belangrijke bestemmingen in België

Aalst

Brugge

Geel

Herstal

Lokeren

Namen

Seraing

   Tongeren

Antwerpen

Brussel

Genk

Kortrijk

Luik

Ninove

Sint-Niklaas

   Turnhout

Bergen

Charleroi

Gent

La Louviere

Mechelen

Oostende

Sint-Truiden

   Verviers

Beringen

Doornik

Hasselt

Leuven

Moeskroen

Roeselare

Tienen

   Vilvoorde

 

Spoedtransport vormen

Koeriersdienst Overijssel organiseert verschillende spoedtransport vormen. Zo organiseren wij graag het spoedtransport van uw incourante colli, geconditioneerde goederen of ADR & IMO goederen. De mogelijkheden op het gebied van koeriersdiensten en spoedtransport zijn bij ons eindeloos, elke spoedtransportopdracht is bij Koeriersdienst Overijssel in goede handen.

 

Transport relatie België en Nederland

Nederland is na Duitsland dé belangrijkste handelspartner voor België. Vele goederen en diensten worden vanuit België afgezet op de Nederlandse markt. Tevens is Nederland het land met de meeste export op de Belgische markt. Vlaanderen en Wallonië zijn de regio’s waar het Nederlandse bedrijfsleven zich het meeste op richt. Beide landen werken ook intensief samen, zowel binnen de EU en de Benelux.

 

Koerier België informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Extra informatie

• Betrekkingen Nederland – België

 

Nieuws

• Bestemming België uitgelicht

 

Wilt u uw spoedtransport van of naar België door het hoogwaardige netwerk van Koeriersdienst Overijssel laten verzorgen? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >