Koerier Antwerpen

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koeriersdienst Overijssel verzorgt dagelijks het transport van diverse spoedzendingen van en naar Antwerpen. Als een van de grootste steden van België is Antwerpen een zeer belangrijke bestemming voor ons. Door een nauwe samenwerking tussen ons netwerk van koeriers en expresse transporteurs en onze medewerkers kunnen wij uw goederen altijd Just-in-Time afleveren. U bent bij ons verzekerd van een kwalitatief hoogstaande dienstverlening, wat het resultaat is van het continu controleren en beoordelen van ons netwerk.

 

Spoedtransport specialismen voor Antwerpen

Voor spoedzendingen van en naar Antwerpen bieden wij een breed scala aan transportspecialismen. Hierdoor is het mogelijk dat u naast uw reguliere goederen ook bij ons terecht kunt met uw specialistische goederen. Wij verzorgen onder andere geconditioneerd transport, spare parts transport, ADR transport en incourante colli transport.

 

Koerier Antwerpen extra informatie

• Transittijd Antwerpen: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor uw spoedzending

Koeriersdienst Overijssel verzorgt graag het transport van al uw spoedzendingen van en naar Antwerpen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct online een offerte aan! Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Antwerpen

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >