Koerier Limasol

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor het transporteren van al uw spoedzendingen van en naar Limasol, Cyprus. We hebben de beschikking over een internationaal netwerk van expresse transporteurs en koeriers. Door dit netwerk kunnen wij uw goederen altijd met de hoogste zorg Just-in-Time afleveren op de plaats van bestemming in Limasol. Echter, naast Limasol behoort ook iedere andere bestemming in Cyprus tot onze uitgebreide mogelijkheden. Met onze jarenlange ervaring van de Cypriotische markt zijn wij uw ideale partner voor uw spoedopdrachten.

 

Spoedtransport specialismen voor Limasol

Voor uw spoedopdrachten van en naar Limasol stellen wij diverse transportspecialismen tot uw beschikking. Naast het spoedtransport van uw reguliere goederen kunt u dus ook bij ons terecht met uw specialistische goederen. Geconditioneerd transport, incourante colli transport, ADR transport of grafische industrie transport, voor ons is geen opdracht onmogelijk.

 

Koerier Limasol extra informatie

• Transittijd Limasol: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor uw spoedzending

Koeriersdienst Overijssel verzorgt graag het transport van al uw spoedzendingen van en naar Limasol. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct online een offerte aan! Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Limasol

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >