Koerier Denemarken

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koerier DenemarkenKoerier Denemarken nodig? Dan is Koeriersdienst Overijssel graag uw partner die u daarin kan voorzien! Profiteer van onze unieke One-way service, u betaalt alleen van A naar B zonder dure aanrij- en retourkilometers. Wij organiseren dagelijks spoedtransporten en koeriersdiensten naar verschillende bestemmingen in heel Denemarken. De door ons ingezette koeriers worden continu beoordeeld op zowel kwaliteit als performance van de levering om u zo de beste mogelijke vorm van spoedtransport te garanderen.

 

Bestemmingen in Denemarken

Koeriersdienst Overijssel is in staat om u altijd de best mogelijke logistieke oplossing te bieden die bij uw situatie past. Ons kwalitatief hoogwaardige netwerk van koeriers en spoedtransporteurs transporteren uw spoedvracht naar grote plaatsen als Kopenhagen en Frederiksberg, maar ook andere bestemmingen in Denemarken zijn voor ons geen enkel probleem. Uw goederen worden met de grootste zorg en Just-in-Time geleverd in geheel Denemarken.

 

Soorten vrachten en transporten

Bij Koeriersdienst Overijssel bent u aan het juiste adres voor uw spoedvracht van of naar Denemarken. Wij organiseren graag het spoedtransport van onder andere uw beursgoederen en spare parts. Dit alles altijd Just-in-Time geleverd op de door u gekozen bestemming.

 

Handelspartner Denemarken

Nederland is één van de belangrijkste handelspartners van Denemarken. Zo importeert Nederland onder andere olie, machines, vis, zuivel en chemische producten uit Denemarken. Aan de andere kant exporteert Nederland veel machines, ICT, chemische producten en groente & fruit naar Denemarken. Koeriersdienst Overijssel kan al deze goederen probleemloos met spoed voor u vervoeren.

 

Koerier Denemarken informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Denemarken

 

Nieuws

Bestemming Denemarken uitgelicht

 

Geïnteresseerd in onze diensten en mogelijkheden voor transport van en naar Denemarken? Neem dan contact op met onze specialisten of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >