Koerier Frederiksberg

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Als het gaat om spoedzendingen van en naar Frederiksberg gaat, doet u er goed aan Koeriersdienst Overijssel in te schakelen. We beschikken over een in-house team van deskundigen waarmee wij u altijd van een logistieke maatoplossing kunnen voorzien. Onze deskundigen werken nauw samen met ons internationale netwerk van koeriers en expresse transporteurs. Door deze uitstekende samenwerking zijn wij in staat uw spoedzendingen altijd met de hoogste zorg Just-in-Time af te leveren op de plaats van bestemming in Frederiksberg, Denemarken.

 

Spoedtransport specialismen voor Frederiksberg

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner in het doen vervoeren van al uw typen spoedzendingen voor Frederiksberg. Dit houdt in dat u naast het spoedtransport van uw reguliere goederen tevens bij ons terecht kunt met uw specialistische goederen. Hiervoor bieden wij onder andere incourante colli transport, geconditioneerd transport, ADR transport en het transport van beursgoederen aan.

 

Koerier Frederiksberg extra informatie

• Transittijd Frederiksberg: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor uw spoedzending

Koeriersdienst Overijssel verzorgt graag het transport van al uw spoedzendingen van en naar Frederiksberg. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct online een offerte aan! Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Frederiksberg

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >