Koerier Engeland

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koerier Engeland Koerier Engeland op korte termijn nodig? Bij Koeriersdienst Overijssel bent u er zeker van dat uw spoedtransport van en naar Engeland zorgvuldig en Just-in-Time geleverd wordt. De combinatie van gespecialiseerde medewerkers en een kwalitatief hoogwaardig netwerk van koeriers en spoedtransporteurs zorgt ervoor dat wij altijd een hoog kwaliteitsniveau kunnen waarborgen. De koeriers en spoedtransporteurs die wij uit ons netwerk gebruiken worden voortdurend gecontroleerd op verschillende aspecten, zoals kwaliteit en performance. Om deze reden, en vele anderen, kunnen wij u een voorspoedig transport beloven.

 

Soorten spoedtransport

Koeriersdienst Overijssel organiseert met de grootste zorg en Just-in-Time verschillende soorten spoedtransport van of naar Engeland. Wij organiseren onder andere graag het spoedtransport van uw grafische producten, spare parts en offshore goederen. Klein of groot, voor Koeriersdienst Overijssel is het geen probleem.

 

Kennis van de regelgeving in Engeland

Onze werknemers zijn altijd op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving in Engeland. Onze kennis en ervaring in combinatie met onze banden met hoogwaardige koeriers en spoedtransporteurs uit Engeland zorgen er voor dat wij weten wat er allemaal bij komt kijken op het gebied van spoedtransport en koerierszendingen van en naar Engeland. Londen, Liverpool of de havens van Southampton zijn regelmatige bestemmingen. Echter, iedere bestemming in Engeland is mogelijk.

 

Import en export tussen Engeland en Nederland

Er vindt veel import en export plaats tussen Engeland en Nederland. Zo is Engeland de favoriete bestemming van Nederlandse investeerders, en is Engeland de op één na grootste investeerder in Nederland. Nederland exporteert voornamelijk brandstoffen, chemische stoffen en machines naar Engeland, terwijl Engeland veel telecommunicatie- en kantoorapparatuur naar Nederland exporteert.

 

Koerier Engeland informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Engeland

 

Koerier Engeland nieuws

Ondernemers richten vizier op douane na Brexit

 

Wilt u Koeriersdienst Overijssel uw spoedtransport van of naar Engeland laten organiseren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >