Koerier Londen

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Op zoek naar een professionele transporteur voor het spoedtransport van uw goederen van en naar Londen, Engeland? Koeriersdienst Overijssel, uw koerier Londen specialist, biedt u graag de oplossing. Ons uitgekiende netwerk van koeriers en expresse transporteurs stelt ons in staat uw goederen altijd Just-in-Time af te leveren op de plaats van bestemming in Londen. In combinatie met een team van deskundigen zorgt dit ervoor dat wij u een zeer hoog kwaliteitsniveau kunnen garanderen. Bij Koeriersdienst Overijssel is uw spoedzending in goede handen.

 

Spoedtransport specialismen voor Londen

Koeriersdienst Overijssel biedt een breed scala aan specialismen aan voor uw spoedzendingen van en naar Londen. Naast spoedtransport van reguliere goederen bieden wij ook de mogelijkheid voor het transport van spare parts, geconditioneerde goederen of on- & offshore goederen. Koeriersdienst Overijssel regelt voor al uw goederen een probleemloos traject.

 

Koerier Londen extra informatie

• Transittijd Londen: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor koerier Londen

Benieuwd naar wat Koeriersdienst Overijssel voor uw spoedtransport van of naar Londen kan betekenen? Vraag dan online direct een offerte aan! Heeft u toch nog vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Londen

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >