Koerier Southampton

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Schakel de professionals van Koeriersdienst Overijssel in voor al uw typen spoedtransport van en naar Southampton. Door jarenlange ervaring en een team dat volledig up-to-date is van de Engelse regelgeving kunnen wij ons met recht specialist in koerier Southampton noemen. We hebben daarbij de beschikking over een hoogwaardig netwerk van internationale expresse transporteurs en koeriers. Hiermee kunnen wij uw goederen altijd met de hoogste zorg Just-in-Time afleveren op de plaats van bestemming in Southampton. Daarnaast behoort ook iedere andere bestemming in Engeland tot onze uitgebreide mogelijkheden.

 

Spoedtransport specialismen voor Southampton

Door onze jarenlange ervaring met de Engelse markt hebben wij diverse transportspecialismen eigen gemaakt. In samenwerking met ons netwerk bieden wij u de mogelijkheid tot onder andere geconditioneerd transport, spare parts transport, beurs & standbouw transport en ADR transport. Koeriersdienst Overijssel organiseert probleemloos uw spoedtransport, ongeacht uw type goederen.

 

Koerier Southampton extra informatie

• Transittijd Southampton: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor uw spoedzending

Koeriersdienst Overijssel verzorgt graag het transport van al uw spoedzendingen van en naar Southampton. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct online een offerte aan! Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Southampton

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >