Koerier Finland

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koerier FinlandKoeriersdienst Overijssel organiseert dagelijks koersdiensten en spoedtransporten aan van en naar Finland. Onze specialisten zijn continu op de hoogte van de laatste regelgeving met betrekking tot spoedtransport van en naar Finland. Ons netwerk van hoogwaardige Finse koeriers en spoedtransporteurs zorgt er voor dat uw spoedzendingen altijd Just-in-Time geleverd worden, waar dan ook in Finland. Door voortdurend ons netwerk van professionele koeriers te controleren en beoordelen op onder andere kwaliteit en performance, kunnen wij u een prettige samenwerking garanderen. Koeriersdienst Overijssel, dé koerier Finland specialist!

 

Spoedtransport soorten

Koeriersdienst Overijssel organiseert verschillende spoedtransport soorten van en naar Finland. Niet alleen organiseren wij graag het spoedtransport van uw reguliere colli, tevens verzorgen wij graag het spoedtransport van uw incourante colli, standbouw en ADR & IMO goederen. Of het nou veel of weinig, groot of klein is, voor Koeriersdienst Overijssel is uw spoedtransport geen probleem.

 

Uitgebreide kennis Finse transportmarkt

Onze ervaring in combinatie met gespecialiseerde werknemers alsmede een hoogwaardig netwerk van de beste Finse koeriers en spoedtransporteurs zorgen er voor dat wij uitgebreide kennis hebben van de Finse transportmarkt. Dagelijks organiseren wij spoedtransport naar plaatsen als Helsinki en Espoo, maar elke door u gewenste bestemming is mogelijk. Ons netwerk van koeriers en spoedtransporteurs levert uw goederen altijd met de grootste zorg en Just-in-Time.

 

Handelspartners Finland en Nederland

Finland en Nederland zijn al jarenlang belangrijke handelspartners. Zo is Nederland de op één na grootste buitenlandse investeerder in Finland. Nederland exporteert vooral groenten en fruit, geneesmiddelen en elektronica richting Finland, terwijl Finland juist veel ijzer, staal, papier en elektronische apparatuur naar Nederland exporteert.

 

Koerier Finland informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Finland

 

Koeriersdienst Overijssel is dé partner voor spoedtransport van en naar Finland. Zelf ervaren? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >