Koerier Espoo

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner in het verzorgen van uw spoedopdrachten van en naar Espoo, een van de grootste steden van Finland. Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van de Finse regelgeving en hebben jarenlange ervaring met de spoedtransportmarkt. Zij werken nauw samen met ons uitgekiende internationale netwerk van expresse transporteurs en koeriers. Dankzij deze samenwerking zijn wij in staat uw goederen Just-in-Time af te leveren op de plaats van bestemming in Espoo. Daarnaast is ook iedere andere bestemming in Finland mogelijk met onze uitgebreide dienstverlening.

 

Spoedtransport specialismen voor Espoo

Koeriersdienst Overijssel biedt u een breed scala aan transportspecialismen, om zodoende al uw typen goederen te kunnen vervoeren. U kunt naast het spoedtransport van uw reguliere goederen tevens bij ons terecht voor onder andere uw spare parts, ADR transport, geconditioneerd transport en incourante colli. Voor Koeriersdienst Overijssel is geen spoedopdracht onmogelijk.

 

Koerier Espoo extra informatie

• Transittijd Espoo: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor koerier Helsinki

Koeriersdienst Overijssel verzorgt graag het transport van al uw spoedzendingen van en naar Espoo. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct online een offerte aan! Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Espoo

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >