Koerier Parijs

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Op zoek naar een professioneel transportbedrijf die het spoedtransport van uw goederen van en naar Parijs voor u verzorgt? Schakel dan de professionals van Koeriersdienst Overijssel in, specialist in koerier Parijs. Wij organiseren dagelijks probleemloos het spoedtransport van en naar Parijs. Door ons uitgekiende netwerk van koeriers en expresse transporteurs kunnen wij uw goederen altijd Just-in-Time afleveren op de plaats van bestemming in Parijs. Echter, iedere bestemming in Frankrijk behoort tot de mogelijkheden.

 

Spoedtransport specialismen voor Parijs

Door jarenlange ervaring met de Franse markt is ons team volledig up-to-date van de Franse regelgeving, waardoor
het voor ons mogelijk is elk spoedtransport probleemloos voor u te verzorgen. Of uw spoedzendingen nou bestaat uit meerdere pallets, enkele pakketjes of geconditioneerde goederen, bij Koeriersdienst Overijssel zijn al uw goederen in
de juiste handen.

 

Koerier Parijs extra informatie

• Transittijd Parijs: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor koerier Parijs

Benieuwd naar wat Koeriersdienst Overijssel voor uw spoedtransport van of naar Parijs kan betekenen? Vraag dan online direct een offerte aan! Heeft u toch nog vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Parijs

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >