Koerier Griekenland

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Voor spoedtransport van en naar Griekenland bent u bij Koeriersdienst Overijssel aan het juiste adres. Of het nu gaat om incourante colli, spare parts of beurstransport, wij organiseren het vakkundig en Just-in-Time. Wij beschikken over gespecialiseerde medewerkers alsmede een uitgekiend netwerk van koeriers en spoedtransporteurs. Uw spoedzendingen worden door het netwerk van Koeriersdienst Overijssel met de hoogste kwaliteit geleverd op welke bestemming in Griekenland u dat wenst.

Spoedtransport naar Griekenland

Ons hoogwaardige netwerk van Griekse koeriers en spoedtransporteurs weten feilloos de weg te vinden in geheel Griekenland. Of uw bestemming nu een grote stad als Athene of Thessaloniki is, of een andere bestemming, ons netwerk zorgt er voor dat uw zending Just-in-Time wordt geleverd. Ons netwerk is in staat om vele soorten spoedtransport te verzorgen, zo kunnen wij onder andere uw beurstransport, geconditioneerd transport en ADR & IMO transport probleemloos verzorgen.

Koerier Griekenland

Handel tussen Griekenland en Nederland

Griekenland en Nederland kennen een goede handelsrelatie. Diverse bedrijven uit Nederland zijn in Griekeland actief in de financiële sector, de zuivelindustrie en de uitzendbranche. De export vanuit Nederland bestaat veelal uit machines, landbouwproducten en chemische producten.

Koerier Griekenland informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Griekenland

Koeriersdienst Overijssel uw spoedtransport van of naar Griekenland laten organiseren? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilomers! Profiteer ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >
Close