Koerier Thessaloniki

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koeriersdienst Overijssel is uw betrouwbare partner in het doen vervoeren van uw spoedzendingen van en naar Thessaloniki, Griekenland. We beschikken over een hoogwaardig internationaal netwerk van expresse transporteurs en koeriers. Met behulp van dit netwerk zijn wij in staat uw goederen op elke mogelijke bestemming in Thessaloniki Just-in-Time af te leveren. Ons netwerk wordt voortdurend gecontroleerd en beoordeeld op punten als kwaliteit en snelheid, waardoor wij een zeer hoog kwaliteitsniveau kunnen waarborgen.

 

Spoedtransport specialismen voor Thessaloniki

Het netwerk waar wij over beschikken is in staat om vele soorten spoedtransport te verzorgen. Zo kunt u naast het spoedtransport van uw reguliere goederen tevens bij ons terecht voor uw specialistische goederen. We verzorgen onder andere uw geconditioneerd transport, beurs & standbouw transport, spare parts transport en ADR transport.

 

Koerier Thessaloniki extra informatie

• Transittijd Thessaloniki: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor uw spoedzending

Koeriersdienst Overijssel verzorgt graag het transport van al uw spoedzendingen van en naar Thessaloniki. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct online een offerte aan! Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Thessaloniki

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >