Koerier Cork

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Cork is een van de grootste steden van Ierland en daarmee ook een belangrijke bestemming voor Koeriersdienst Overijssel. Wij verzorgen dagelijks diverse spoedtransporten van en naar Cork voor verschillende Nederlandse ondernemingen. Ons in-house team van deskundigen zijn volledig op de hoogte van de regelgevingen in Ierland. Een nauwe samenwerking tussen onze deskundigen en ons netwerk van internationale transporteurs heeft een zeer hoog kwaliteitsniveau als gevolg. Uw goederen worden altijd met de hoogste zorg Just-in-Time afgeleverd op de plaats van bestemming in Cork.

 

Spoedtransport specialismen voor Cork

Koeriersdienst Overijssel is uw betrouwbare partner in het verzorgen van spoedzendingen van uw reguliere goederen, alsmede uw specialistische goederen. Zo kunt u tevens bij ons terecht voor onder andere uw geconditioneerd transport, ADR transport, beurs & standbouw transport of spare parts transport. Wij verzorgen probleemloos het transport van al uw soorten goederen.

 

Koerier Cork extra informatie

• Transittijd Cork: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor uw spoedzending

Koeriersdienst Overijssel verzorgt graag het transport van al uw spoedzendingen van en naar Cork. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct online een offerte aan! Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Cork

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >