Koerier IJsland

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koerier IJslandKoerier IJsland op korte termijn nodig? Koeriersdienst Overijssel is dé betrouwbare partner voor uw spoedtransport van of naar IJsland. Wij beschikken over spoedtransport specialisten alsmede een uitgekiend netwerk van koeriers en spoedtransporteurs in IJsland, waardoor wij uw spoedtransport altijd Just-in-Time en met hoge kwaliteit kunnen leveren. U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw soorten spoedtransport. Door het voortdurend controleren van ons netwerk van koeriers en spoedtransporteurs garanderen wij u een probleemloos transport. Punten waarop wij onze koeriers en spoedtransporteurs beoordelen zijn onder andere kwaliteit van de dienst en de algehele performance.

 

Spoedtransport vormen

Welke vorm van spoedtransport u ook zoekt, Koeriersdienst Overijssel organiseert het probleemloos. Wij organiseren graag het spoedtransport van onder andere uw reguliere colli, geconditioneerd goederen, ADR & IMO goederen en incourante colli. Grote hoeveelheden of slechts enkele pakketjes, Koeriersdienst Overijssel regelt het voor u.

 

Op de hoogte van IJslandse spoedtransportmarkt

Bij Koeriersdienst Overijssel zijn wij continu op de hoogte van de IJslandse spoedtransportmarkt. Dit als gevolg van onze jarenlange ervaring in combinatie met ons hoogwaardige netwerk van IJslandse koeriers en spoedtransporteurs. Niet alleen organiseren wij uw spoedtransport naar de hoofdstad Reykjavik, maar ieder andere bestemming in IJsland behoort tot de mogelijkheden bij Koeriersdienst Overijssel.

 

Handelsrelatie IJsland en Nederland

Voor de kredietcrisis was Nederland één van de belangrijkste, zo niet de belangrijkste, handelspartner van IJsland. Machines en vervoermaterieel zijn op de moment de belangrijkste IJslandse exportproducten naar het buitenland.

 

Koerier IJsland informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – IJsland

 

Interesse in de diensten van Koeriersdienst Overijssel voor uw spoedzending van of naar IJsland? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Binnen 1 minuut al ingevuld, binnen 30 minuten een offerte op maat!

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >