Koerier Kópavogur

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Kies voor uw spoedzendingen van en naar Kópavogur voor de professionele werkwijze van Koeriersdienst Overijssel. Wij verzorgen dagelijks moeiteloos het spoedtransport van diverse soorten goederen van en naar Kópavogur. Door een nauwe samenwerking tussen ons internationale netwerk van expresse transporteurs en koeriers en onze ervaren medewerkers kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen. Uw goederen worden altijd met de hoogst mogelijke zorg Just-in-Time afgeleverd op de plaats van bestemming in Kópavogur.

 

Spoedtransport specialismen voor Kópavogur

Koeriersdienst Overijssel is in te schakelen voor al uw internationale spoedzendingen van en naar Kópavogur. U kunt naast uw reguliere goederen tevens bij ons terecht voor het spoedtransport van uw specialistische goederen. Grafische goederen transport, ADR transport, beurs & standbouw transport of geconditioneerd transport; uw mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Koerier Kópavogur extra informatie

• Transittijd Kópavogur: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor uw spoedzending

Koeriersdienst Overijssel verzorgt graag het transport van al uw spoedzendingen van en naar Kópavogur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct online een offerte aan! Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Kopavogur

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >