Koerier Luxemburg

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koerier Luxemburg Koerier Luxemburg op korte termijn nodig? U bent bij Koeriersdienst Overijssel aan het juiste adres voor uw spoedvracht van of naar Luxemburg. Onze specialisten staan dagelijks voor u klaar om een zo’n goed mogelijke oplossing voor uw logistieke vraagstuk te bedenken. Ons hoogwaardige netwerk van koeriers en spoedtransport zorgt er voor dat uw spoedvracht met de hoogste kwaliteit en Just-in-Time geleverd wordt op de door u gewenste bestemming in Luxemburg.

 

Spoedtransport Luxemburg

Koeriersdienst Overijssel organiseert graag uw spoedtransport van of naar Luxemburg. Wij verzorgen onder andere graag het spoedtransport van uw spare parts, promotiematerialen, beursgoederen en incourante colli, en dit alles met altijd de hoogste kwaliteit en Just-in-Time geleverd. Belangrijke bestemmingen in Luxemburg zijn onder andere Luxemburg, Differdingen, Düdelingen en Esch-sur-Alzette, echter iedere bestemming in Luxemburg is dagelijks mogelijk!

 

Ervaring met de Luxemburgse spoedtransportmarkt

Koeriersdienst Overijssel heeft jarenlange ervaring met de Luxemburgse spoedtransport markt. Deze ervaring tezamen met onze gespecialiseerde medewerkers alsmede ons uitgekiende netwerk van koeriers en spoedtransporteurs zorgt er voor dat uw spoedtransport en koerierszendingen dagelijks Just-in-Time in geheel Luxemburg kunnen leveren. Door het voortdurend controleren en beoordelen van ons netwerk van koeriers en spoedtransporteurs kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen.

 

Handelsrelatie Luxemburg en Nederland

De handelsrelatie tussen Luxemburg en Nederland mag als goed omschreven worden. Luxemburg exporteert vooral fabricaten (ijzer, staal), vervoersmaterieel en machines richting Nederland. Machines, grondstoffen en chemische producten zijn de meest voorkomende exportproducten van Nederland richting Luxemburg.

 

Koerier Luxemburg informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Luxemburg

 

Koeriersdienst Overijssel is graag de betrouwbare partner voor uw spoedtransport van of naar Luxemburg. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag gemakkelijk online een vrijblijvende offerte op maat aan.

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >