Koerier Malta

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koerier MaltaVerzekerd zijn van een goede en betrouwbare partner voor uw spoedvracht van of naar Malta? Laat uw spoedtransport dan organiseren door Koeriersdienst Overijssel, dé koerier Malta specialist. Onze ervaring met spoedtransport van en naar Malta in combinatie met onze hoogwaardige netwerk van koeriers en spoedtransporteurs zorgen er voor dat uw spoedvracht bij ons in goede handen is. Wij organiseren niet alleen het spoedtransport van uw losse colli, tevens organiseren wij graag uw specialistische spoedtransport als spare parts, beursgoederen en geconditioneerde goederen.

 

Spoedtransport in iedere vorm

Koeriersdienst Overijssel organiseert spoedtransport in iedere vorm van of naar Malta. Uiteraard altijd Just-in-Time en met de grootste zorgvuldigheid, dit door het continu controleren van ons hoogwaardige netwerk van koeriers en spoedtransporteurs. Wij verzorgen onder andere graag het spoedtransport van uw spare parts, promotiematerialen, beursgoederen en incourante colli.

 

Op de hoogte van de regelgeving in Malta

De spoedtransport specialisten bij Koeriersdienst Overijssel zijn continu op de hoogte van de regelgeving in Malta omtrent spoedtransport. Ons netwerk van hoogwaardige koeriers en spoedtransporteurs weten precies de weg te vinden in Malta. Zo organiseren wij niet alleen spoedtransport naar de grote steden als Valletta, Birgu, Bormla, Sliema en Mdina, maar is ieder andere bestemming op Malta geen enkel probleem voor Koeriersdienst Overijssel.

 

Handelspartners Malta en Nederland

Nederland staat in de top 10 van belangrijkste handelspartners voor Malta. Malta exporteert vooral chemische stoffen, voedingsmiddelen en minerale brandstoffen naar Nederland. Terwijl er vooral machines (schepen), kantoorapparaten en telecomapparatuur vanuit Nederland worden geïmporteerd.

 

Koerier Malta informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Malta

 

Besteed ook uw spoedtransport van of naar Malta uit aan Koeriersdienst Overijssel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte op maat aan.

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >