Koerier Valletta

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Bent u op zoek naar een professioneel koeriersbedrijf voor uw spoedzending van en naar Valletta, Malta? Schakel dan Koeriersdienst Overijssel in, úw koerier Valletta specialist. Voor een probleemloos traject van en/of naar Valletta bent u bij de professionals van Koeriersdienst Overijssel aan het juiste adres. Onze professionals werken nauw samen met ons hoogwaardige netwerk van koeriers en expresse transporteurs om uw goederen altijd met de hoogste zorg Just-in-Time af te leveren op de plaats van bestemming in Valletta. Profiteer ook van deze nauwe samenwerking en schakel Koeriersdienst Overijssel in voor uw spoedzendingen.

 

Spoedtransport specialismen voor Valletta

Koeriersdienst Overijssel verzorgt spoedtransporten in allerlei vormen. Zo kunt u naast het spoedtransport van reguliere colli ook bij ons terecht voor koel- of vriestransport, ADR transport of het transport van spare parts. Uiteraard verloopt het transport door ons hoogwaardige netwerk met de grootste zorgvuldigheid, uw goederen zijn bij Koeriersdienst Overijssel in de juist handen.

 

Koerier Valletta extra informatie

• Transittijd Valletta: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor koerier Valletta

Benieuwd naar wat Koeriersdienst Overijssel voor uw spoedtransport van of naar Valletta kan betekenen? Vraag dan online direct een offerte aan! Heeft u toch nog vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Valletta

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >