Koerier Nederland

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koerier Nederland Op zoek naar een koerier Nederland op korte termijn? Koeriersdienst Overijssel organiseert dagelijks spoedtransport door geheel Nederland. Onze specialisten zijn volledig thuis in de Nederlandse spoedtransport markt en de bijbehorende wet- en regelgeving. De door ons ingezette koeriers en spoedtransporteurs staan garant voor een nauwkeurige en Just-in-Time levering op de door u gewenste bestemming. Ongeacht het traject of het type spoedtransport.

 

Spoedtransport mogelijkheden

Koeriersdienst Overijssel organiseert verschillende spoedtransport mogelijkheden binnen Nederland. Wij organiseren onder andere graag het spoedtransport van uw spare parts, ADR & IMO goederen, incourante colli en beursgoederen. Ons netwerk levert altijd Just-in-Time en op de door u gewenste bestemming.

 

Ervaring met de Nederlandse transportmarkt

Door onze kennis en ervaring met de Nederlandse transportmarkt weten wij precies wat er van ons verwacht wordt. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de spoedtransport markt. Tezamen met ons uitgekiende netwerk van Nederlandse koeriers en spoedtransporteurs organiseren wij probleemloos en altijd Just-in-Time uw spoedvracht door geheel Nederland.

 

Veel voorkomende spoedtransport bestemmingen in Nederland

Alkmaar

Arnhem

Den Haag

Ede

Groningen

Maastricht

Tiel

 Zaandam

Almere

Apeldoorn

Den Bosch

Eindhoven

Haarlem

Nijmegen

Tilburg

 Zaanstad

Amersfoort

Breda

Deventer

Enschede

Leeuwarden

Rotterdam

Utrecht

 Zoetermeer

Amsterdam

Delft

Dordrecht

Emmen

Leiden

Sittard

Vlissingen

 Zwolle

 

Spoedtransport Nederland

Ondanks dat Nederland een klein en dichtbevolkt land is, beschikt het wel een zeer geavanceerd infrastructuur netwerk. Zo is niet alleen het wegennetwerk zeer uitgebreid, maar ook het water- en spoornetwerk. Transport in het algemeen is zeer belangrijk voor de groei van de Nederlandse economie. Spoedtransport speelt daarin absoluut een grote rol, zo kunnen er bijvoorbeeld kostbare productiestilstanden mee worden voorkomen.

 

Koerier Nederland informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Ervaar zelf de kennis, ervaring en kwaliteit van Koeriersdienst Overijssel en laat ons uw spoedvracht in Nederland verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >