Koerier Amsterdam

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Op zoek naar een betrouwbare transporteur voor het spoedtransport van uw goederen van en naar de hoofdstad van Nederland, Amsterdam? Dan bent u bij Koeriersdienst Overijssel, de koerier Amsterdam specialist, aan het juiste adres. Ons in-house team van professionals kan u altijd van een logistieke maatoplossing, specifiek voor uw situatie, voorzien. Ons uitgekiende netwerk van koeriers en expresse transporteurs stelt ons in staat uw goederen met de hoogste zorg Just-in-Time af te leveren op de plaats van bestemming in Amsterdam. Uw goederen zijn bij ons in de juiste handen.

 

Spoedtransport specialismen voor Amsterdam

Koeriersdienst Overijssel verzorgt dagelijks probleemloos spoedtransport van en naar Amsterdam. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat verschillende transportspecialismen aan te bieden. Zo kunt u naast het spoedtransport van reguliere colli ook bij ons terecht voor koel- of vriestransport, transport van gevaarlijke stoffen of het transport van beursgoederen.

 

Koerier Amsterdam extra informatie

• Transittijd Amsterdam: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor koerier Amsterdam

Benieuwd naar wat Koeriersdienst Overijssel voor uw spoedtransport van of naar Amsterdam kan betekenen? Vraag dan online direct een offerte aan! Heeft u toch nog vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >