Koerier Noord-Ierland

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koerier Noord-IerlandSpoedtransport van of naar Noord-Ierland nodig? Kies dan voor Koeriersdienst Overijssel, dé koerier Noord-Ierland specialist. Koeriersdienst Overijssel is uw betrouwbare partner voor spoedtransport van en naar Noord-Ierland. Samen met ons hoogwaardige netwerk van koeriers en spoedtransporteurs organiseren wij dagelijks spoedtransport naar de door u gewenste bestemming in Noord-Ierland. Dit hoogwaardige netwerk van koeriers en spoedtransporteurs wordt continu gecontroleerd en beoordeeld aan de hand van zeer hoog gestelde eisen betreffende onder andere kwaliteit en performance.

 

Spoedtransport vrachten

Uit wat voor soort vracht uw spoedtransport ook bestaat, Koeriersdienst Overijssel regelt het. Of het nu gaat om specialistische goederen als spare parts, incourante collipromotiematerialen of uw reguliere colli, veel of weinig, ons netwerk levert altijd Just-in-Time af en met de grootste zorgvuldigheid.

 

Spoedtransport bestemmingen in Noord-Ierland

Onze jarenlange ervaring, ondersteund door ons uitgekiende netwerk van internationale koeriers en spoedtransporteurs, organiseren wij dagelijks uw spoedtransport naar iedere bestemming in Noord-Ierland. Alle door Koeriersdienst Overijssel ingezette koeriers en spoedtransporteurs voldoen aan het hoge kwaliteitsniveau dat door ons gesteld is. De meest voorkomende bestemmingen in Noord-Ierland zijn  de hoofdstad Belfast, Armagh, Derry en Lisburn. Wenst u echter een andere bestemming in Noord-Ierland, dan is dat uiteraard geen probleem bij Koeriersdienst Overijssel.

 

Handel tussen Noord-Ierland en Nederland

Er is veel handel tussen Noord-Ierland en Nederland, voornamelijk op het gebied van landbouw, gezondheidstechnologie en luchtvaartindustrie. Dit zowel op het gebied van export als import.

 

Koerier Noord-Ierland informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Noord-Ierland

 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van Koeriersdienst Overijssel voor het verzorgen van uw spoedtransport van of naar Noord-Ierland? Neem dan contact met ons op of vraag direct online een offerte aan, geheel vrijblijvend en persoonlijk voor u opgemaakt.

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >