Koerier Noorwegen

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koerier NoorwegenKoerier Noorwegen op korte termijn nodig? Koeriersdienst Overijssel is dé partner voor dagelijks spoedtransport van en naar Noorwegen. Ons hoogwaardige netwerk van koeriers en spoedtransporteurs zorgt altijd voor een Just-in-Time levering van uw spoedvracht naar iedere bestemming in Noorwegen welke u wenst. Wij organiseren graag al uw soorten spoedtransport.

 

Soorten spoedtransport

Koeriersdienst Overijssel organiseert vele soorten spoedtransport van en naar Noorwegen. Bent u op zoek naar een partner voor bijvoorbeeld uw geconditioneerde goederen, promotiematerialen, ADR & IMO goederen of incourante colli, dan bent u bij Koeriersdienst Overijssel aan het juiste adres. Echter zijn alle vormen van spoedtransport mogelijk, bij Koeriersdienst Overijssel zijn de mogelijkheden oneindig.

 

Kennis van de Noorse spoedtransport markt

Onze specialisten beschikken over actuele kennis van de Noorse spoedtransportmarkt. Wij weten dan ook precies wat de wet- en regelgeving is met betrekking tot spoedtransport in Noorwegen. Onze ervaring en samenwerking met de beste Noorse koeriers en spoedtransporteurs maken het feit dat Noorwegen geen geheimen voor ons heeft. Met grote regelmaat organiseren wij spoedtransport naar plaatsen als Oslo, Bergen en Trondheim. Behoeft uw spoedvracht een andere bestemming in Noorwegen, dat is dat bij Koeriersdienst Overijssel geen enkel probleem. Iedere bestemming in Noorwegen behoort tot de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van spoedtransport.

 

Handel in Noorwegen

Noorwegen exporteert jaarlijks veel minerale brandstoffen naar haar op één na belangrijkste exportland, Nederland. Anderzijds investeren veel Nederlandse bedrijven in de Noorse olie-, gas- en offshore winning, de detailhandel en viskwekerijen.

 

Koerier Noorwegen extra informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Noorwegen

 

Laat Koeriersdienst Overijssel uw spoedvracht van en naar Noorwegen transporteren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend online een offerte op maat aan.

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >