Koerier Oslo

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Bent u op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf voor het spoedtransport van uw goederen van en naar Oslo, Noorwegen? Kies dan voor Koeriersdienst Overijssel, dé koerier Oslo specialist. Wij verzorgen dagelijks het spoedtransport van diverse goederen van en naar Oslo. Ons team van deskundigen heeft jarenlange ervaring op de Noorse markt en kan u daarom altijd van een logistieke maatoplossing specifiek voor uw situatie voorzien. Door een nauwe samenwerking met ons netwerk van koeriers en expresse transporteurs kunnen wij uw goederen altijd Just-in-Time afleveren op de plaats van bestemming in Oslo.

 

Spoedtransport specialismen voor Oslo

Koeriersdienst Overijssel verzorgt dagelijks spoedzendingen van diverse soorten goederen van en naar Oslo. U kunt natuurlijk bij ons terecht voor het spoedtransport van reguliere goederen, daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot andere transportspecialismen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld koel- of vriestransport, transport van gevaarlijke stoffen of het transport van beurs & standbouw.

 

Koerier Oslo extra informatie

• Transittijd Oslo: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor koerier Oslo

Benieuwd naar wat Koeriersdienst Overijssel voor uw spoedtransport van of naar Oslo kan betekenen? Vraag dan online direct een offerte aan! Heeft u toch nog vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Oslo

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >