Koerier Oostenrijk

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koerier OostenrijkKoerier Oostenrijk op korte termijn nodig? Koeriersdienst Overijssel is dé professionele partner voor het verzorgen van spoedtransport van en naar Oostenrijk. Dagelijks schakelen wij ons hoogwaardige netwerk van Oostenrijkse koeriers en transporteurs in voor de meest uitlopende spoedtransporten. Zo organiseren wij niet alleen spoedtransport voor uw losse colli, tevens verzorgen wij uw specialistische spoedvrachten als spare parts, beursmateriaal, geconditioneerde goederen en ADR & IMO goederen.

 

Spoedvrachten

Koeriersdienst Overijssel is specialist in het organiseren van verschillende soorten spoedvrachten van en naar Oostenrijk. Dankzij onze kennis en ervaring, alsmede ons uitgekiende netwerk, zijn wij in staat om uw spoedvracht probleemloos naar Oostenrijk te verzorgen. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om het verzorgen van al uw soorten spoedtransport.

 

Thuis op de Oostenrijkse spoedtransportmarkt

Koeriersdienst Overijssel is dankzij haar ervaring en kennis thuis op de Oostenrijkse spoedtransport markt. Mede dankzij ons hoogwaardige netwerk van Oostenrijkse koeriers en spoedtransporteurs weten wij probleemloos de weg te vinden in Oostenrijk. Of uw spoedvracht nu naar grote plaatsen als Wenen, Salzburg of Graz moet, of naar één van de andere Bundesländer, Koeriersdienst Overijssel regelt het. Uw spoedvracht wordt altijd met de hoogste zorgvuldigheid en Just-in-Time geleverd op de door u gekozen bestemming.

 

Handel tussen Oostenrijk en Nederland

De handel tussen Oostenrijk en Nederland speelt een belangrijke rol voor beide landen. Zo importeert Oostenrijk vooral agrarische producten, farmaceutische producten en voedingsmiddelen vanuit Nederland. Anderzijds importeert Nederland voornamelijk machines, vervoermaterieel en fabricaten als papier, ijzer en aluminium vanuit Oostenrijk.

 

Koerier Oostenrijk extra informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Oostenrijk

 

Laat Koeriersdienst Overijssel ook uw spoedtransport van en naar Oostenrijk verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >