Koerier Wenen

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koeriersdienst Overijssel organiseert dagelijks het transport van spoedzendingen van en naar de hoofdstad van Oostenrijk, Wenen. Door jarenlange ervaring op de Oostenrijkse markt kunnen wij ons met recht koerier Wenen specialist noemen, uw goederen zijn bij ons in de juiste handen. Ons in-house team van deskundigen werkt continu nauw samen met ons hoogwaardige netwerk van koeriers en expresse transporteurs. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw goederen altijd met de hoogste zorg Just-in-Time afgeleverd worden op de plaats van bestemming in Wenen.

 

Spoedtransport specialismen voor Wenen

Koeriersdienst Overijssel organiseert dagelijks probleemloos het spoedtransport van diverse goederen van en naar Wenen. Hiervoor bieden wij diverse transportspecialismen aan, zodat wij al uw soorten goederen met spoed kunnen afleveren in Wenen. U kunt naast spoedtransport van reguliere goederen ook bij ons terecht voor geconditioneerd transport, ADR transport of het transport van colli met incourante afmetingen en gewichten.

 

Koerier Wenen extra informatie

• Transittijd Wenen: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor koerier Wenen

Benieuwd naar wat Koeriersdienst Overijssel voor uw spoedtransport van of naar Wenen kan betekenen? Vraag dan online direct een offerte aan! Heeft u toch nog vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Wenen

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >