Koerier Polen

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Polen vlagKoerier Polen op korte termijn nodig? Kies dan voor een ervaren en betrouwbare partner voor uw spoedvracht van of naar Polen, kies voor Koeriersdienst Overijssel. Wij zijn specialist in het organiseren van dagelijks spoedtransport van en naar Polen. Door samen te werken met hoogwaardige koeriers en transporteurs kunnen wij op elke bestemming in Polen Just-in-Time leveren. Dit in combinatie met jarenlange ervaring op het gebied van spoedtransport zorgt ervoor dat wij u een zeer hoge kwaliteit kunnen garanderen.

 

Spoedtransport van alle soorten vrachten

Het spoedtransport van alle soorten vrachten zijn bij Koeriersdienst Overijssel in goede handen. Wij zorgen altijd voor een Just-in-Time levering. Ook voor het spoedtransport van uw spare parts, incourante colli en ADR & IMO goederen bent u bij ons aan het juiste adres voor een Just-in-Time levering.

 

Elke gewenste bestemming mogelijk

Bij Koeriersdienst Overijssel is elke door u gewenste bestemming in Polen mogelijk voor uw spoedvracht. Ons netwerk van hoogwaardige netwerk van koeriers en transporteurs voldoet volledig aan onze hoge kwaliteitseisen. Dagelijks doen wij grote Poolse steden als Warschau, Krakau en Poznan aan, maar ieder andere door u gewenste bestemming is mogelijk voor een zorgvuldige en Just-in-Time levering.

 

Polen belangrijke export partner voor Nederland

Polen is de op drie na belangrijkste export partner voor Nederland. De voornaamste producten welke worden geëxporteerd zijn machines, chemische producten en vervoermaterieel. Nederland importeert anderzijds veelal fabricaten en voeding vanuit Polen.

 

Koerier Polen informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Polen

 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die Koeriersdienst Overijssel u kan bieden op het gebied van spoedtransport van en naar Polen? Neem dan contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via de website.

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >