Koerier Warschau

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Bent u op zoek naar een professionele koerier voor het spoedtransport van uw goederen van en naar Warschau, Polen? Kies dan voor Koeriersdienst Overijssel, dé koerier Warschau specialist. Ons team is volledig up-to-date met de Poolse regelgeving en kunnen u daardoor van een logistieke maatoplossing, specifiek voor uw situatie, voorzien. Door een nauwe samenwerking tussen ons team en ons netwerk van expresse transporteurs en koeriers leveren wij uw goederen altijd Just-in-Time af op de plaats van bestemming in Warschau. Uw goederen zijn bij ons in de juiste handen.

 

Spoedtransport specialismen voor Warschau

Koeriersdienst Overijssel verzorgt probleemloos het spoedtransport van al uw soorten goederen van en naar Warschau. Naast het spoedtransport van reguliere goederen verzorgen wij ook probleemloos uw geconditioneerde transport, ADR transport of on- & offshoretransport. Of het nou slechts enkele colli zijn of meerdere pallets, voor Koeriersdienst Overijssel is geen opdracht te moeilijk.

 

Koerier Warschau extra informatie

• Transittijd Warschau: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor koerier Warschau

Benieuwd naar wat Koeriersdienst Overijssel voor uw spoedtransport van of naar Warschau kan betekenen? Vraag dan online direct een offerte aan! Heeft u toch nog vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Warschau

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >