Koerier Portugal

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koerier PortugalKoerier Portugal nodig voor uw spoedvracht? Koeriersdienst Overijssel organiseert dagelijks spoedtransport van en naar Portugal. Dankzij ons hoogwaardige netwerk van koeriers en transporteurs kunnen wij uw spoedvracht Just-in-Time leveren, ongeacht de plaats of urgentie van de levering. Dit in combinatie met jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij het organiseren van spoedtransport van reguliere colli, alsmede van specialistische vrachten als IMO & ADR goederen, beursmaterialen en geconditioneerde goederen naar iedere bestemming in Portugal kunnen realiseren.

 

Soorten spoedtransport

Koeriersdienst Overijssel is dé betrouwbare partner voor allerlei soorten spoedtransport van en naar Portugal. Of het nu gaat om het spoedtransport van uw specialistische goederen als spare parts, ADR & IMO goederen en incourante colli, wij regelen het altijd goed en Just-in-Time.

 

Bekend met de Portugese spoedtransport markt.

Onze gespecialiseerde en ervaren medewerkers zijn bekend met de Portugese spoedtransportmarkt en de wet- en regelgeving die daarbij om de hoek komt kijken. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons hoogwaardige netwerk van Portugese koeriers en spoedtransporteurs heeft Portugal voor ons geen geheimen meer. Plaatsen als Porto, Lissabon en Amadora doen wij dagelijks aan, evenals de grote havens in Setubal en Leixoes. Uiteraard bent u bij Koeriersdienst Overijssel ook aan het juiste adres voor Just-in-Time leveringen op iedere andere bestemming in Portugal.

 

Portugese import en export

Nederland behoort tot de belangrijkste handelspartners van Portugal. Nederland exporteert voornamelijk chemicaliën, levende dieren en machines richting Portugees grondgebied. Echter is Portugal een bescheiden handelspartner voor Nederland, maar weinig goederen worden door Nederland vanuit Portugal geïmporteerd.

 

Koerier Portugal extra informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Portugal

 

Laat Koeriersdienst Overijssel ook uw spoedtransport van en naar Portugal verzorgen. Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte op maat aan.

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >