Koerier Schotland

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koerier SchotlandKoerier Schotland op korte termijn nodig? Dagelijks spoedtransport van en naar Schotland is dé specialiteit van Koeriersdienst Overijssel. Door de intensieve samenwerking met ons hoogwaardige netwerk van koeriers en spoedtransporteurs kunnen wij zonder problemen op elke door u gewenste bestemming in Schotland Just-in-Time leveren. Dit in combinatie met jarenlange ervaring op de spoedtransport markt en professionele werknemers zorgt ervoor dat wij bij elke zending de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

 

Elke vorm van spoedtransport

Bij Koeriersdienst Overijssel is elke vorm van spoedtransport mogelijk. Of het nu gaat om uw reguliere goederen of specialistische spoedtransporten als incourante colli of ADR & IMO goederen, wij regelen het altijd Just-in-Time op de door u gewenste bestemming in Schotland. Profiteer ook van onze unieke One-Way service, u betaalt enkel van A naar B en geen aanrij- en retourkilometers.

 

Kennis van de Schotse wet- en regelgeving

De specialisten van Koeriersdienst Overijssel hebben actuele kennis van de Schotse wet- en regelgeving als het gaat om spoedtransport. Onze jarenlange ervaring tezamen met ons uitgekiende netwerk van koeriers en spoedtransporteurs zorgen er voor dat wij uw spoedtransport altijd met de hoogste kwaliteit kunnen leveren. Of dit nu naar grote steden als Glasgow, Edinburgh, Aberdeen, Dundee of naar de Schotse highlands moet, ons netwerk levert altijd zorgvuldig en Just-in-Time op elke bestemming in Schotland.

 

Handelsrelatie Schotland en Nederland

Het belangrijkste exportproduct van Schotland richting Nederland is Whisky, maar ook chemische producten en machines worden in grote getallen geëxporteerd.

 

Koerier Schotland informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Schotland

 

Interesse in de mogelijkheden van Koeriersdienst Overijssel voor spoedtransport van en naar Schotland? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >