Koerier Aberdeen

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koeriersdienst Overijssel is uw betrouwbare partner voor het transporteren van uw spoedzendingen van en naar Aberdeen, Schotland. Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring met de Schotse markt en de daarbij komende regelgevingen. Zij werken nauw samen met ons netwerk van internationale expresse transporteurs en koeriers. Door deze samenwerking zijn wij in staat uw goederen met de hoogste zorg Just-in-Time af te leveren op de plaats van bestemming in Aberdeen. Naast Aberdeen is ook elke andere bestemming in Schotland mogelijk met onze uitgebreide dienstverlening.

 

Spoedtransport specialismen voor Aberdeen

Koeriersdienst Overijssel is specialist in het vervoeren van uw spoedzendingen van en naar Aberdeen. Naast het spoedtransport van uw reguliere goederen kunt u tevens bij ons terecht voor uw specialistische goederen. ADR transport, geconditioneerd transport of spare parts transport, al uw typen spoedzendingen zijn bij ons in de juiste handen.

 

Koerier Aberdeen extra informatie

• Transittijd Aberdeen: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor uw spoedzending

Koeriersdienst Overijssel verzorgt graag het transport van al uw spoedzendingen van en naar Aberdeen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct online een offerte aan! Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Aberdeen

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >