Koerier Edinburgh

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Op zoek naar een betrouwbaar transportbedrijf voor het spoedtransport van uw goederen van en naar Edinburgh? Schakel dan de professionals van Koeriersdienst Overijssel in. Door jarenlange ervaring met de Schotse markt en haar regelgevingen kunnen wij ons met recht koerier Edinburgh specialist noemen. Ons team werkt nauw samen met ons hoogwaardige netwerk van koeriers en expresse transporteurs, waardoor wij uw goederen altijd Just-in-Time af kunnen leveren op de plaats van bestemming in Edinburgh. Echter, iedere bestemming in Schotland behoort tot de mogelijkheden van Koeriersdienst Overijssel.

 

Spoedtransport specialismen voor Edinburgh

Koeriersdienst Overijssel verzorgt het spoedtransport van al uw soorten goederen van en naar Edinburgh. Door ons hoogwaardige netwerk zijn wij in staat een zeer hoge kwaliteit te waarborgen, waardoor uw goederen altijd in de juiste handen zijn. Voor het spoedtransport van en naar Edinburgh bieden wij diverse specialismen aan, hierdoor is geen spoedzending voor ons onmogelijk. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor koel- of vriestransport, ADR transport of het transport van incourante colli.

 

Koerier Edinburgh extra informatie

• Transittijd Edinburgh: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor koerier Edinburgh

Benieuwd naar wat Koeriersdienst Overijssel voor uw spoedtransport van of naar Edinburgh kan betekenen? Vraag dan online direct een offerte aan! Heeft u toch nog vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Edinburgh

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >