Koerier Wales

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koerier WalesKoerier Wales op korte termijn nodig voor uw spoedvracht? Koeriersdienst Overijssel organiseert dagelijks uw spoedtransport van en naar Wales. Samen met ons hoogwaardige netwerk van koeriers en spoedtransporteurs zijn wij in staat om uw spoedvracht Just-in-Time te leveren op de door u gewenste bestemming in Wales. Combineer dit met jarenlange ervaring op de spoedtransport markt en professioneel personeel en wij garanderen u altijd de hoogste kwaliteit.

 

Vele soorten spoedtransport

Wij bieden vele soorten spoedtransport aan. Of het nu gaat om het spoedtransport van een pallet of enkele colli of een specialistisch spoedtransport als incourante colli of beursmateriaal, Koeriersdienst Overijssel is de betrouwbare partner voor een zorgvuldige en Just-in-Time levering van uw goederen.

 

Spoedtransport in geheel Wales

Koeriersdienst Overijssel biedt spoedtransport aan in geheel Wales. Of uw spoedvracht nu naar grote steden als Cardiff, Swansea, Newport, Bangor of naar kleinere plaatsen elders in het land verzorgt moet worden, wij regelen het. Ons uitgekiende netwerk van koeriers en spoedtransporteur wordt voortdurend door ons gescreend en beoordeeld op materieel, kwaliteit en algehele performance. Echter leveren wij dagelijks uw spoedvracht Just-in-Time af bij iedere bestemming in Wales.

 

Handelspartners Wales en Nederland

Wales en Nederland zijn belangrijke handelspartners. Zo is Nederland het vijfde exportland voor Wales. Nederland exporteert vooral brandstof, fabricaten en machines naar Wales. Anderzijds importeert Nederland voornamelijk chemicaliën en machines vanuit Wales.

 

Koerier Wales extra informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Wales

 

Meer informatie over hoe Koeriersdienst Overijssel uw spoedtransport van en naar Wales kan verzorgen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend online een offerte aan. Binnen 1 minuut ingevuld en al binnen 30 minuten een offerte op maat!

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >