Koerier Cardiff

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koeriersdienst Overijssel is uw betrouwbare partner voor het spoedtransport van uw goederen van en naar Cardiff. Door jarenlange ervaring en een team dat volledig up-to-date is van de regelgeving in Wales kunnen wij ons met recht dé koerier Cardiff specialist noemen, uw goederen zijn bij ons in de juiste handen. Ons uitgekiende netwerk van expresse transporteurs en koeriers stelt ons in staat uw goederen met de hoogste zorg Just-in-Time af te leveren op de plaats van bestemming in Cardiff. Echter, iedere bestemming in Wales is onderdeel van de uitgebreide dienstverlening van Koeriersdienst Overijssel.

 

Spoedtransport specialismen voor Cardiff

Vereist uw spoedzending een koel- of vriestransport uw hebben uw goederen incourante gewichten en afmetingen? Koeriersdienst Overijssel biedt voor het spoedtransport diverse specialismen aan. Zo kunt u naast het transport van reguliere goederen ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld geconditioneerd transport, ADR transport of incourante colli transport.

 

Koerier Cardiff extra informatie

• Transittijd Cardiff: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor koerier Cardiff

Benieuwd naar wat Koeriersdienst Overijssel voor uw spoedtransport van of naar Cardiff kan betekenen? Vraag dan online direct een offerte aan! Heeft u toch nog vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Cardiff

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >