Koerier Swansea

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Voor uw spoedzendingen van en naar Swansea bent u bij Koeriersdienst Overijssel aan het juiste adres. Swansea behoort tot een van de grootste steden van Wales en is daarom dan ook een bestemming waar wij dagelijks op rijden. Door een nauwe samenwerking met ons hoogwaardige netwerk van internationale expresse transporteurs en koeriers kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau waarborgen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw goederen altijd met de hoogste zorg Just-in-Time afgeleverd worden op de plaats van bestemming in Swansea.

 

Spoedtransport specialismen voor Swansea

Koeriersdienst Overijssel heeft met de jaren diverse transportspecialismen eigen gemaakt. Zo kunt u naast het spoedtransport van uw reguliere goederen ook bij ons terecht voor uw geconditioneerd transport, ADR transport of spare parts transport. Of uw spoedzending nou meerdere pallets of slechts enkele colli betreft, voor Koeriersdienst Overijssel is geen opdracht onmogelijk.

 

Koerier Swansea extra informatie

• Transittijd Swansea: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor uw spoedzending

Koeriersdienst Overijssel verzorgt graag het transport van al uw spoedzendingen van en naar Swansea. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct online een offerte aan! Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Swansea

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >