Koerier Zweden

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koerier ZwedenKoerier Zweden nodig voor het vervoer van uw spoedvracht? Koeriersdienst Overijssel is de betrouwbare partner voor dagelijks spoedtransport van en naar Zweden. Onze gespecialiseerde medewerkers tezamen met ons hoogwaardige netwerk van Zweedse koeriers en spoedtransporteurs en samen zorgen er voor dat wij uw spoedvracht altijd Just-in-Time en met de hoogste kwaliteit op iedere gewenste bestemming in Zweden kunnen leveren.

 

Vele spoedvracht mogelijkheden

Bij Koeriersdienst Overijssel kunt u terecht voor vele spoedvracht mogelijkheden. Wij organiseren graag het spoedtransport van uw reguliere goederen, alsmede die van uw specialistische spoedvracht als geconditioneerd vervoer, beursgoederen of promotiematerialen, wij regelen het altijd zorgvuldig en Just-in-Time.

 

Ervaring met de Zweedse spoedtransportmarkt

Dankzij onze jarenlange met de Zweedse spoedtransportmarkt weten wij alles over de wet- en regelgeving omtrent het transporteren van goederen in Zweden. Samen met ons hoogwaardige netwerk van koeriers en spoedtransporteurs weten wij moeiteloos de weg te vinden naar iedere bestemming in Zweden. Niet alleen organiseren wij uw spoedvracht naar grote steden als Stockholm, Malmö, Göteborg en Uppsala, tevens kunnen wij uw koerierszending organiseren naar ieder andere bestemming in Zweden. Bij Koeriersdienst Overijssel zijn de mogelijkheden voor uw spoedtransport oneindig.

 

Zweden: belangrijke handelspartner voor Nederland

Zweden is een belangrijke handelspartner voor Nederland. Nederland behoort tot de top 10 van belangrijkste handelspartners voor Zweden. Er worden veel brandstoffen, motoren en auto’s vanuit Zweden naar Nederland geëxporteerd en andersom worden vooral groenten, machines en chemische producten vanuit Nederland naar Zweden geëxporteerd.

 

Koerier Zweden extra informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Zweden

 

Laat uw spoedvracht van en naar Zweden ook door Koeriersdienst Overijssel verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag online direct een offerte op maat aan.

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >