Koerier Göteborg

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koeriersdienst Overijssel organiseert dagelijks het transport van diverse spoedzendingen van en naar Göteborg, Zweden. Met jarenlange ervaring en een team dat volledig up-to-date is van de Zweedse regelgeving kunnen wij ons met recht specialist in koerier Zweden noemen. Door een nauwe samenwerking met ons uitgekiende netwerk van expresse transporteurs bent u gegarandeerd van een hoogwaardige dienstverlening en zorgvuldigheid. Uw spoedzendingen zijn bij ons te allen tijde in goede handen en worden Just-in-Time afgeleverd op de plaats van bestemming in Göteborg.

 

Spoedtransport specialismen voor Göteborg

Koeriersdienst Overijssel is specialist in het vervoeren van spoedzendingen van en naar Göteborg. Of uw zending nou bestaat uit meerdere pallets reguliere goederen of slechts enkele specialistische goederen, wij regelen het voor u. Naast uw reguliere goederen kunt u dus ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld uw geconditioneerde goederen, spare parts en incourante colli.

 

Koerier Göteborg extra informatie

• Transittijd Göteborg: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor uw spoedzending

Koeriersdienst Overijssel verzorgt graag het transport van al uw spoedzendingen van en naar Göteborg. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct online een offerte aan! Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Göteborg

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >