Koerier Stockholm

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Op zoek naar een professioneel transportbedrijf voor het spoedtransport van uw goederen van en naar Stockholm? Schakel dan Koeriersdienst Overijssel in, dé koerier Stockholm specialist. Ons in-house team van specialisten heeft jarenlange ervaring met de Zweedse markt en is dan ook volledig op de hoogte van de Zweedse regelgeving. In combinatie met een hoogwaardig netwerk van expresse transporteurs en koeriers zijn wij in staat uw goederen altijd met de hoogste zorg Just-in-Time af te leveren in Stockholm. Naast Stockholm behoort ook iedere andere bestemming in Zweden tot de mogelijkheden van Koeriersdienst Overijssel.

 

Spoedtransport specialismen voor Stockholm

Koeriersdienst Overijssel biedt een breed scala aan transportspecialismen aan voor uw spoedtransport van en naar Stockholm. U kunt naast het transport van reguliere goederen ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld koel- of vriestransport, transport van incourante colli of ADR transport. Uw mogelijkheden bij Koeriersdienst Overijssel zijn eindeloos.

 

Koerier Stockholm extra informatie

• Transittijd Stockholm: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor koerier Stockholm

Benieuwd naar wat Koeriersdienst Overijssel voor uw spoedtransport van of naar Stockholm kan betekenen? Vraag dan online direct een offerte aan! Heeft u toch nog vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Stockholm

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >