Koerier Zwitserland

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Koerier ZwitserlandVoor het laten organiseren van uw spoedvracht van of naar Zwitserland, is Koeriersdienst Overijssel de betrouwbare partner. Koeriersdienst Overijssel is dé koerier Zwitserland specialist voor al uw soorten spoedvracht en spoedtransport. De door ons ingezette koeriers en spoedtransporteurs verzorgen zorgvuldig en Just-in-Time uw spoedtransport naar iedere gewenste bestemming in Zwitserland. De door ons ingezette koeriers en spoedtransporteurs worden voortdurend gecontroleerd aan de hand van hoge kwaliteitseisen om u zo een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen.

 

Spoedtransport mogelijkheden

Wij zijn de betrouwbare partner met vele spoedtransport mogelijkheden. Zo organiseren wij probleemloos het spoedtransport van uw pallets of losse colli. Tevens verzorgen wij ook uw specialistische spoedvrachten als incourante colli, beursmaterialen, ADR & IMO goederen en geconditioneerde goederen Just-in-Time op iedere gewenste bestemming in Zwitserland.

 

Spoedtransport naar Zwitserland

Koeriersdienst Overijssel is dé partner voor uw spoedtransport van en naar Zwitserland. Onze specialisten zoeken altijd naar de meest geschikte oplossing voor uw specifieke logistieke vraagstuk. Ons netwerk van hoogwaardige Zwitserse koeriers en spoedtransporteurs zorgt er voor dat wij uw spoedvracht op elke bestemming in Zwitserland Just-in-Time kunnen leveren. Ongeacht of dit nu in de grote steden als Zürich, Bern, Genéve, Basel of Lausanne of kleine steden of dorpen op het platteland van Zwitserland betreft.

 

Handel tussen Zwitserland en Nederland

De handel tussen Zwitserland en Nederland is voor beide landen van groot belang. Nederland exporteert voornamelijk machines, voedingsmiddelen en chemische stoffen naar Zwitserland. Andersom exporteert Zwitserland vooral medicinale en farmaceutische producten naar Nederland.

 

Koerier Zwitserland extra informatie

• Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Zwitserland

 

Uw spoedvracht van en naar Zwitserland ook door Koeriersdienst Overijssel laten verzorgen? Neem dan contact met ons op of vraag online direct een offerte aan.

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >