Koerier Bern

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Als hoofdstad van Zwitserland is Bern een belangrijke transportbestemming voor Koeriersdienst Overijssel. Dankzij onze jarenlange ervaring in het verzorgen van spoedtransport naar Bern met de beste koeriers en spoedtransporteurs uit Zwitserland, kunnen wij altijd Just-in-Time uw spoedtransport verzorgen naar iedere bestemming in Bern. Koeriersdienst Overijssel, dé koerier Bern specialist, staat garant voor hoge kwaliteit. Ons netwerk van koeriers en spoedtransporteurs wordt continu getoetst aan de hand van zeer hoge kwaliteitseisen, hiermee bent u zeker van dat uw goederen met hoge kwaliteit en zorgvuldigheid geleverd worden.

 

Spoedtransport specialismen voor Bern

Koeriersdienst Overijssel is de specialist als het gaat om betrouwbare spoedtransport mogelijkheden. U bent bij ons aan juiste adres voor het spoedtransport van pallets en colli alsmede het met spoed laten vervoeren van uw specialistische goederen als beursmaterieel, gevaarlijke– en geconditioneerde goederen.

 

Koerier Bern extra informatie

• Transittijd Bern: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!
• Koeriersdienst Overijssel werkt uitsluitend voor bedrijven.

 

Offerte aanvragen voor koerier Bern

Benieuwd naar wat Koeriersdienst Overijssel voor uw spoedtransport van of naar Bern kan betekenen? Vraag dan online direct een offerte aan! Heeft u toch nog vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Koerier Bern

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Onze bestemmingen

Koeriersdienst Overijssel is graag uw partner voor spoedtransport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

 

Dagelijks spoedtransport van en naar:

 

Bekijk alle bestemmingen

Zij gingen u voor

Dankzij Koeriersdienst Overijssel zijn onze spare parts Just-in-Time geleverd in onze fabriek in Zweden. Hierdoor was er geen productie stilstand en konden we meteen weer verder met ons werk.

Olav Andersson

Koeriersdienst Overijssel heeft voor ons een spoedtransport uitgevoerd met 1 colli van Zwitserland naar Spanje. Binnen de afgesproken termijn werd het pakketje netjes op locatie afgeleverd.

Max Beier

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >