Deelname Diepe Hel Holterbergloop 2016

Afgelopen zaterdag, 29-10-2016, hebben 2 teams namens Cargorilla Logistics (waar Koeriersdienst Overijssel onderdeel van is)  deelgenomen aan de Diepe Hel Holterbergloop. Dit jaarlijkse hardloopfestijn over de Sallandse Heuvelrug staat bekend als één van de mooiste maar tevens als één van de zwaarste in Nederland.

Ondanks dat de Olympische gedachte `meedoen is belangrijker dan winnen` gold voor onze deelnemende teams, zijn er respectabele eindklasseringen neergezet op zowel de 5 als 10 km afstand.

dhhl2016

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >