Fijn feestdagen en graag tot ziens in 2019

December is al weer halverwege. Dat betekent dat de feestdagen snel dichterbij komen en 2018 ten einde loopt. Een jaar dat de boeken in gaat als succesvol met mooie projecten, wederom gezonde groei en goede ontwikkelingen. Via deze weg willen we dit graag met u delen.

2018 was een goed jaar

Om te beginnen hebben we in 2018 structureel onze grenzen verlegd naar landen op andere continenten. Daarnaast heeft dit jaar in het teken gestaan van het behalen van de ISO 9001:2015 certificering. Om de kwaliteit te waarborgen die klanten van ons kennen is dit een belangrijke stap om de gezonde groei ook in 2019 door te zetten. Met trots kunnen we u melden dat we het ISO-certificaat binnen de Twentepoort Groep hebben behaald!

Blik op 2019 en Stichting Help Oost-Europa

In alles hopen we dat 2019 ons net zoveel brengt als 2018 ons heeft gegeven. In de eerste plaats willen we onze klanten nog beter kunnen bedienen met maatwerk transportoplossingen. Daarnaast zijn we voornemens de bestemmingen uit te breiden en de gezonde groei vast te houden. Vanuit ons MVO-beleid bieden we onze kennis en service al jaren aan de Stichting Help Oost-Europa en dit zetten we komend jaar voort. Zo hebben we de afgelopen maand het transport georganiseerd van kerstpakketten voor mensen en kinderen in Roemenië en Hongarije die volledig afhankelijk zijn van derden. Daarnaast zal onze kerstdonatie ook komend jaar specifiek worden aangewend voor het zaden- en pootaardappelenproject in Roemenië, met als hoofddoel de zelfredzaamheid te versterken. Bekijk ons MVO-beleid voor meer informatie.

Namens alle collega’s binnen Koeriersdienst Overijssel hele fijne feestdagen en veel voorspoed in het nieuwe jaar, zowel zakelijk als privé. We zien u graag terug in 2019!

Hartelijke groeten uit Twente

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >