Jaarafsluiting 2017

Met de feestdagen in het vooruitzicht is het jaar bijna ten einde. Voor Koeriersdienst Overijssel in diverse opzichten een succesvol jaar, met als hoogtepunt de recente verhuizing naar onze nieuwbouwlocatie aan de Vijverweg 5 te Wierden. In 2017 hebben we vele spoedtransporten mogen verzorgen, zowel reguliere goederen maar ook spare parts, incourante colli en geconditioneerde goederen.

Dank dan ook voor de samenwerking in het afgelopen jaar! Uiteraard hopen we in 2018 op dezelfde voet door te gaan. Een jaar welke onder ander in het teken zal staan van certificering voor het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015. Een belangrijke stap in verdere professionalisering van ons bedrijf. Door de recente verhuizing is ook onze warehouse-capaciteit (fors) verhoogd. U bent in 2018 van harte welkom om `s een kijkje te komen nemen!

In het kader van ons MVO-beleid, doneren wij ook dit jaar ons gehele `Kerstbudget` aan onze maatschappelijk partner, de Stichting Help Oost Europa, gevestigd in Almelo. De stichting stelt zich ten doel hulp te bieden aan mensen en kinderen die volledig afhankelijk zijn van derden. Doelgroepen in met name Oost-Europa zijn met name: tehuizen, bejaarden en gehandicapten. De hulp is er vooral op gericht om enerzijds mensen op weg te helpen om weer voor zichzelf te kunnen zorgen en anderzijds hen die afhankelijk zijn van zorg, een menswaardiger bestaan te bieden.
Onze kerstdonatie wordt dit jaar specifiek aangewend voor een zaden- en pootaardappelenproject in Roemenië,
met als hoofddoel de zelfredzaamheid te versterken. Meer info via www.koeriersdienstoverijssel.nl/over-ons/mvo/.
Zéér aanbevolen!

Namens het team van Koeriersdienst Overijssel, alsmede de overkoepelende Twentepoort Groep, prettige feestdagen toegewenst en veel voorspoed in het nieuwe jaar, zowel zakelijk als privé!

Hartelijke groeten uit Twente,

Medewerkers & Directie Koeriersdienst Overijssel (powered by Cargorilla Logistics BV)

Marco Voss, Joep van Mierlo, Maikel Boelema, Tamar Gelici, Martin Noeverman, Arno Brokelman en collega`s.

Kerstwens 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >