Koeriersdienst Overijssel kijkt terug op het jaar 2016

Met de feestdagen in het vooruitzicht is het jaar bijna ten einde. Voor Koeriersdienst Overijssel in alle opzichten een geslaagd jaar, waarin we op het gebied van internationaal spoedtransport binnen geheel Europa vele, vaak uitdagende spoedtransportopdrachten mochten verzorgen. Ook in aanvullende logistieke diensten zoals opmaak export-documentatie, tijdelijke of permanente warehousing en douane advies hebben we een gezonde groei doorgemaakt. Koeriersdienst Overijssel kijkt dan ook met een positief gevoel terug op het jaar 2016!

Uiteraard hopen we in 2017 op dezelfde voet door te gaan. Een jaar waarin binnen onze overkoepelende Twentepoort Groep veel staat te gebeuren. Zo wordt onder andere de warehousecapaciteit fors verhoogd door nieuwbouw van een duurzaam CO2-neutraal hoogbouwmagazijn. Ook Koeriersdienst Overijssel zelf zal haar dienstenpakket verder uitbreiden, maar daarover verwachten wij u begin volgend jaar te kunnen informeren.

In het kader van ons MVO-beleid, doneren wij ook dit jaar ons gehele `Kerstbudget` aan onze maatschappelijk partner, de Stichting Help Oost Europa, gevestigd in Almelo. De stichting stelt zich ten doel hulp te bieden aan mensen en kinderen die volledig afhankelijk zijn van derden. Doelgroepen in Oost-Europa zijn met name: tehuizen, bejaarden en  gehandicapten. De hulp is er vooral op gericht om enerzijds mensen op weg te helpen om weer voor zichzelf te kunnen zorgen en anderzijds hen die afhankelijk zijn van zorg, een menswaardiger bestaan te bieden. Onze kerstdonatie wordt dit jaar specifiek aangewend voor een zaden- en pootaardappelenproject in Roemenië, met als hoofddoel de zelfredzaamheid te stimuleren. Meer info via https://www.koeriersdienstoverijssel.nl/over-ons/mvo/.

Namens het gehele team van Koeriersdienst Overijssel en de Twentepoort Groep hele fijne feestdagen toegewenst en veel voorspoed in het nieuwe jaar, zowel zakelijk als privé!

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >