Uitgelicht: Bestemming België

Als buurland is België een bestemming welke dagelijks door ons uitgekiende netwerk van de beste koeriers en spoedtransporteurs wordt aangedaan. Belangrijke bestemmingen in België zijn grote steden als Antwerpen, Brussel, Brugge en Luik, echter ieder andere bestemming in België behoort tot de uitgebreide mogelijkheden bij Koeriersdienst Overijssel.

Soorten spoedtransport

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist als het gaat om spoedtransport en koeriersdiensten van en naar België. Niet alleen verzorgen wij het algemene spoedtransport van uw reguliere goederen, tevens verzorgen wij diverse specialistische spoedtransporten. Zo verzorgt ons hoogwaardige netwerk van koeriers en spoedtransporteurs altijd just-in-time het transport van onder andere uw spare parts, beurs & standbouw onderdelen en incourante colli.

Feiten België

• Belangrijke invoer goederen:
          – Ruwe aardolie en aardolieproducten
          – Chemische producten
          – Fabricaten
• 
Belangrijke uitvoer goederen:
          – Chemische producten
          – Fabricaten
          – Kunststof in primaire vormen

Koerier België informatie
• 
Transittijd: Prompt! Na belading non-stop tot afleveradres. Vraag onze planners naar de exacte tijden.
• 
Vertrek op: Dagelijks, 24/7, jaarrond!
• 
Tijdens kantoortijden binnen 30 minuten een offerte!

Zoekt u ook naar een betrouwbare partner op het gebied van spoedtransport van en naar België of één van onze andere bestemmingen? Neem dan contact op met Koeriersdienst Overijssel of vraag direct een offerte aan.

                                                                                                                            Koerier België

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >