Hoe wij werken

Missie

Koeriersdienst Overijssel staat garant voor een optimale logistieke oplossing ongeacht de uitdaging. Dit doen wij voor zowel binnenlandse als buitenlandse relaties, klanten en partners. Bij ons staan de wensen en vraagstukken van klanten centraal om vervolgens een complete maatoplossing aan te kunnen bieden. Wij hanteren scherpe tarieven, waarbij ons hoge kwaliteitsniveau gewaarborgd blijft. Door intensief samen te werken met onze klanten, stellen wij deze in staat om hun eigen serviceniveau te verbeteren. Dit doen wij 24/7, 365 dagen per jaar.

 

Visie

Koeriersdienst Overijssel houdt de verantwoordelijkheid voor al haar logistieke diensten in eigen beheer. Wij zorgen ervoor dat alle schakels in de logistieke keten feilloos op elkaar afgestemd zijn. Hierdoor kunnen we de optimale mix van snelheid, kwaliteit en flexibiliteit aan onze klanten bieden. Tevens hebben wij als logistiek dienstverlener duurzaamheid en optimalisatie hoog in het vaandel staan.

 

Meer informatie?

Meer informatie over onze missie & visie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte voor uw spoedtransport aan.

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >