Kwaliteit & Certificeringen

Bij Koeriersdienst Overijssel staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit van onze service alsmede die van onze logistieke diensten naar een zo’n hoog mogelijk niveau te tillen. Om die reden zijn wij continu op zoek naar verbetering en oplossingen om onze dienstverlening nog beter te maken. Zo bent u altijd verzekerd van de beste oplossing voor uw logistieke vraagstuk.

 

Kwaliteit

Kwaliteit staat voorop bij Koeriersdienst Overijssel. Dit geldt voor al onze diensten en gemaakte afspraken. Deze afspraken worden inzichtelijk gemaakt door middel van Service Level Agreement en KPI’s (Key Performance Indicators). Samen met onze werknemers waarborgen wij altijd de genoodzaakte kwaliteit. Om dit te kunnen realiseren worden onze medewerkers continu bijgeschoold en op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en veranderingen in de dynamische wereld van transport. Tevens werken wij bij Koeriersdienst Overijssel met geavanceerde ICT oplossingen als een uitgekiend Transport Management Systeem (TMS). Niet alleen vandaag de dag, maar ook in toekomst kunt u bij Koeriersdienst Overijssel dienstverlening en service van een hoog niveau verwachten.

 

Certificering en ISO 9001-2015

Op zoek naar een betrouwbare partner met de benodigde certificeringen? Dan bent u bij Koeriersdienst Overijssel aan het juist adres. Wij beschikken over al de benodigde certificeringen voor het uitvoeren van onze logistieke diensten. Sinds december 2018 zijn we door TÜV Nord gecertificeerd voor kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001-2015.

Koeriersdienst Overijssel ISO 9001-2015 gecertificeerd

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >