MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Koeriersdienst Overijssel staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarin People, Planet en Profit centraal staan binnen de gehele onderneming.

 

People

• Bij Koeriersdienst Overijssel gelden dezelfde normen en waarden voor iedereen binnen de gehele organisatie.
• Werknemers hebben continu de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie of binnen de overkoepelende Twentepoort Groep.
• Koeriersdienst Overijssel biedt werknemers de mogelijkheid tot het volgen van relevante opleidingen en/of trainingen.
• Al onze medewerkers leven de (internationale) weg- en regelgeving correct na.
• Eigen initiatieven en goede ideeën worden gestimuleerd en beloond.

 

Planet

• Koeriersdienst Overijssel zet als logistiek dienstverlener energiezuinige voertuigen in om de CO-2 uitstoot te verminderen en zo het klimaat te verbeteren.
• Bij de planning van de transportopdrachten zijn wij continu gefocust op de reductie van het aantal ‘leegkilometers’.
• Wij proberen zoveel mogelijk papierloos te werken en volledig digitaal te factureren.
• Continue ontwikkelingen om de duurzaamheid en energiezuinigheid van onze warehouses en kantoren te verbeteren.

 

Profit

• Koeriersdienst Overijssel verzorgt regelmatig gastcolleges om haar kennis van de transportwereld te delen met young professionals binnen deze markt.

 

Sponsoring Stichting Help Oost Europa

Koeriersdienst Overijssel ondersteunt het goede werk van de Stichting Help Oost Europa, gevestigd in Almelo. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen past deze financiële ondersteuning uitstekend in ons MVO-beleid.De stichting stelt zich ten doel hulp te bieden aan mensen en kinderen die volledig afhankelijk zijn van derden. Doelgroepen in Oost-Europa zijn met name: tehuizen, bejaarden en gehandicapten. De hulp is er vooral op gericht om enerzijds mensen op weg te helpen om weer voor zichzelf te kunnen zorgen en anderzijds hen die afhankelijk zijn
van zorg, een menswaardiger bestaan te bieden. Meer informatie via de website www.helpoosteuropa.nl. Van harte aanbevolen!

 

Kerstdonatie 2017

Onze kerstdonatie wordt dit jaar specifiek aangewend voor een zaden- en pootaardappelenproject in Roemenië, met als hoofddoel de zelfredzaamheid te stimuleren.

Stichting Help Oost Europa

 

 

 

Voor meer informatie over ons MVO beleid, kunt u contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >