ADR & IMO transport

Koeriersdienst Overijssel is specialist in ADR & IMO transport. Tevens zijn wij graag uw partner voor de opslag van uw ADR & IMO goederen.

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit staat bij Koeriersdienst Overijssel voorop als het gaat om het transporteren van ADR & IMO goederen. Ons personeel wordt continu bijgeschoold en wij hebben tevens de beschikking over eigen gekwalificeerde veiligheidsadviseurs. Het hoogwaardige netwerk van Koeriersdienst Overijssel maakt enkel en alleen gebruik van voertuigen welke voorzien zijn van de benodigde veiligheidsmaterialen en middelen, alsmede van chauffeurs welke bevoegd zijn tot het uitvoeren van ADR & IMO transport.

Warehousing

Niet alleen zijn dé partner voor uw ADR & IMO goederen spoedtransport, tevens bieden wij ook de mogelijkheid tot de warehousing van deze goederen. Wij werken intensief samen met een vaste ADR partner bij ons in de regio. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

ADR & IMO transport advies

Onze adviseurs geven u graag advies omtrent het transport of opslag van uw ADR & IMO goederen. Neem vrijblijvend contact met ons, wij helpen u graag.

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >