Beurs & Standbouw transport

Koeriersdienst Overijssel biedt maatwerkoplossingen op het gebied van beurs & standbouw transport. Of het nu om uw beursstand, beursartikelen of presentatie middelen gaat, bij ons zijn uw goederen in veilig handen. Wij organiseren het transport van en naar de beurs of het evenement waar u actief op bent, zodat u zich kunt concentreren op het zaken doen met klanten en/of het informeren van bezoekers.

Betrouwbare transporteurs

Door het inzetten van betrouwbare en hoogwaardige koeriers en spoedtransporteurs, bent u er van verzekert dat uw goederen met de grootste zorg en Just-in-Time van en naar nationale of internationale beurzen of evenementen worden getransporteerd. Wij kunnen uw beurs & standbouw transport met spoed uitvoeren, alsmede volgens een vooraf besproken tijdgebonden transport waarbij vooraf in overleg de exacte dag en levertijd is vastgesteld.

Opslag

Naast beurs & standbouw transport bieden wij de mogelijkheid om uw beurs en standbouw goederen en/of materialen bij ons op te slaan. Neem contact op met onze medewerkers voor de mogelijkheden.

Advies beurs & standbouw transport

Bij Koeriersdienst Overijssel krijgt u gedurende het gehele transport traject persoonlijke begeleiding en advies van één vaste contactpersoon. Wilt u ook advies op maat omtrent uw beurs & standbouw transport? Neem dan contact met ons op.

 

Offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 30 minuten een offerte!

Waarom kiest u voor Koeriersdienst Overijssel?

Just-in-Time levering

Koeriersdienst Overijssel is dé specialist in Just-in-Time levering van uw spoedzending. Europees dekkend netwerk; altijd per direct een betrouwbare koerier voor u beschikbaar!

Unieke One-Way service

Non-Stop express waarbij u alleen van A naar B betaalt, dus enkele reis en géén dure, aanrij- en retourkilometers! Profiteer
ook van onze One-Way service!

Samen sterk

Koeriersdienst Overijssel is onderdeel van Cargorilla Logistics BV. Een krachtige allround logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan logistieke maatwerk oplossingen.

Dagelijks spoedtransport

Daadwerkelijk dagelijks thuis in geheel Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Testen? U ontvangt binnen 30 minuten een scherpe All-in offerte! Tot snel!

Offerte aanvragen >